2016. január 29., péntek

Instant #9


Már lehet hogy sokadszor említem, de olyan jó elmondani, hogy lassacskán minden visszatér az életembe, amik eddig kitöltötték. Ilyen egyik például a fotózás is. Egyenlőre amolyan "utcán meglátós és azonnal lefotózós" időszakként. Az igazi "komolygépes" még várat magára, pontosabban arra a kis szabadidőre, amikor foglalkozni tudok vele. Tavaly áprilisban volt utoljára instant bejegyzés. Ezen felbuzdulván eme fotókat készítettem a héten. Nem könnyű fotózni a ködöt, mégis megihletett. Van közte séta és futás közbeni is, késő esti műszak végi. Kellemes nézegetést!

2016. január 27., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 5 kívánságlistás termék

Réges régen, egy messzi messzi galaxisban...... Valamikor még én is írtam a VKP-posztot. És íme, most újra itt vagyok és csatlakozom bloggerek és bloggerinák társaságához.

Az eheti téma: 5 kívánságlistás termék.

2016. január 11., hétfő

Lopott idő

Forrás
A film, mely egyfajta disztópikus jövőképet mutat be, melyben fizetőeszköz az idő. Kicsi hihetetlen, mégis realizálható a mindennapjainkban. Gondolj csak bele, ha nem pénzből, akkor az időnkből van a legkevesebb.

Nincs időmegyre többször hagyja el a számat ez a rutin szerű válasz.

2016. január 4., hétfő

Útravaló 2016-ra

Két dolog ami ilyenkor kitölti a hírfolyamom minden egyes négyzetcentiméterét. Az egyik újévi köszöntések (egy jó része még éjfél előtt) a szokásos sablonos szöveggel. Így búék, meg úgy bújjék. Nem tartom túl hitelesnek, és inkább idegesítő. Tömeghisztéria értelem és érzelem nélkül. A másik pedig az új évi fogadalmak. Idén sem vagyok erről más véleményen, hogy ez csak önmagunk hitegetése, hogy csak is január elsején vagyunk képesek változtatni az életünkön. Egy szezonális trend, amire egy hónap múlva alig emlékezünk. Ha február kettőt, vagy július négyet írnánk senki nem figyelne fel az életünket megváltoztató döntéseinkre. Pedig fontosak, mindegy mikor történnek.