2016. február 29., hétfő

Dorothy Blog Award

A blog világ eldugott kis zugában tevékenykedek. Ami annyira nem is eldugott hisz rám találnak. A csend mögül néha kiszűrődik egy kis hang. Megjegyzések, kedvelések, díjjak képében. Alig ocsúdtam fel az előző blog díj kapcsán, alig egy hét leforgása alatt bezsebeltem még egyet és mindjárt két bloggertársamtól is. Korábbi díjazottaim viszont díjaztak. Nagyon nagy megtiszteltetés tőlük. Teljesen oda vagyok meg vissza, és ez a legkedvesebb értelemben.

2016. február 16., kedd

Mérföldkő - Liebster Blog Award

Nagy élmény és mérföldkő minden kezdő blogger életében, ha bármilyen formában elismerik az írását. Egy ilyenhez érkeztem most én is. Nagyon nagy megtiszteltetés ért Szabó Verus - For your skin bloggerétől. Ugyanis általa a blogom megkapta első blogger díját. Szavakba nem foglalható érzések keringenek bennem. Az öröm, a hála és a köszönet érzései. Figyelem! Tőlem ritka, de annál személyessebb és hosszabb bejegyzés következik!

2016. február 14., vasárnap

Instant #12

Mai fotóalanyom nem más mint a tavasz első és egyik legcsodálatosabb hírnöke. A hóvirág. Amint meglátom az erdő alját e gyönyörű fehér lepellel beborítva, elkönyvelhetem magamban, hogy megérkezett a tavasz. Nincs ennél szebb és tökéletesebb.

2016. február 12., péntek

A Nap Bloggere voltam

Egy szép februári hétfő napon én voltam a Nap bloggere. Mit is jelent ez? Az MBBK csoportjában napról napra egy-egy blogger kerül az idézőjeles reflektor fénybe. Az az, azon a napon bátran bármit lehet tőle kérdezni, ezt később egy bejegyzésben publikálja.

2016. február 7., vasárnap

Instant #10


A mai alkalommal a legtöbb fotómat a pillanat jellemzi. Amikor jókor jó helyen vagy. Egyik sem eltervezett kép. Meglátni, megörökíteni, a fényképezés is ezt jelenti. Ilyen és ehhez hasonló képekkel jöttem a mai alkalommal. Kellemes nézegetést és szép vasárnapot!

2016. február 1., hétfő

Így kerekebb az élet

Egy tavaly faképnél hagyott bejegyzés ez a mai. Akkor még teljesen más okból kezdtem el. Más célokkal, más gondolatokkal. Mostanra ért meg bennem, hogy ily módon szavakba tudtam foglalni. És tulajdonképpen nem is az jött ki belőle, amiért akkor elkezdtem. Egy negatív bejegyzésből, egy pozitívat kreáltam.