2016. május 29., vasárnap

Instant #15

Eljött a várva várt nyár. A sok eső után virágba borultak a szántóföldek is.  Szerda óta arra vártam, hogy legyen egy kis szabadidő, amiben kiszabadulhatok a természetbe. Nem csak a séta, hanem fotózás is egy élmény volt.

2016. május 18., szerda

Az én kis szülinaposom!

Annyira el voltam mostanában gondolkodva, hogy teljesen megfeledkeztem saját gyermekem szülinapjáról. Mert, hogy május 8-án töltötte be blogom online életének harmadik évét! Ezúton is köszönöm mindazoknak akik olvasnak, akik biztatnak, és akik motiválnak. Köszönöm nektek!

Belegondolva is hihetetlen, hogy  itt tartok. Őszintén mondom, soha nem gondoltam volna, hogy a blogom megéli ezt a napot. Azt képzeltem kifogyok a témákból, a mondanivalókból, elfogy az időm és a türelmem. Hála istennek nem így lett. Bőven van miről még írnom, még ha ritkán is. Lesz még alkalmam mesélni a futásaimról, a fotózásaimról, az életemről, a nézőpontjaimról. Az sem ki szó, hogy a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy van helyem ebben a blogger világ eldugott kis zugában. Ha öt olvasónak, ha ötvennek mindegy. Örülök, ha kapok visszajelzést akár szimpla olvasótól, vagy akár bloggerektől. A statisztikák szerint jóval többen olvasnak - legalább is az oldalmegtekintések szerint - mint korábban, és a facebook kedvelők száma is lassan, de biztosan kúszik a 100 felé.

Ez év februárja némi változást, és csupa megerősítő dolgot hozott. A fejléc megváltozott, ami talán jobban tükrözi azt a világot amiben élek, az én Göndör Fürtös Világomat. Voltam Nap Bloggere az MBBK jóvoltából, Liebster Award és Dorothy díjjal is megjutalmaztak a kedves bloggertársak. Mind mind mérföldkőnek számít az én blogos világomban. Itt is szeretném megköszönni mindazoknak, aki megjutalmaztak vele, ezzel elnyerve elismerésüket. Köszönöm! 

Ha már szülinap, egy kis meglepi is dukál mellé. Ezúton szeretnék, blogszülinap alkalmából egy kis rovatot bemutatni és elindítani #fürtöcskék címmel. Szeretem az idézeteket, az egyperceseket, az egysorosakat. Sokszor több van bennük, mint egy hosszabb bejegyzésben. Régóta tervezem valami hasonló elindítását, így születettek meg az én gondolat fürtöcskéim. Néha egy idézet, néha egy boldog történés, egy motiváció, néha egy szívmelengető gondolat, vagy egy pozitív pillanat amiért érdemes örülni.

Legyen ez a mai az első. Boldog szülinapot GFV!! :)



2016. május 8., vasárnap

Futás a városért

Minden egyes verseny rejt magában valami különlegességet, ami nem hasonlítható bármely korábbihoz. Mások a körülmények, más a helyszín, más a felkészülési időszak.

Ez a közelmúltban a 31. Telekom Vivicittá Városvédő futása volt, melynek keretében a 7 kilométeres táv rajtvonalához állhattam fel. Egy nap a sok közül, mikor megáll az idő a számomra legcsodálatosabb főváros kisebb nagyobb részén, és az utat birtokba veszi harmincezer lelkes futó rövidebb vagy hosszabb távokon. Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost!


2016. május 5., csütörtök

Magadért tedd!

Te vagy a felelős azért ahogyan ma érzed magad, inkább válaszd a Boldogságot!

Olvastam ezt a napokban egy falfeliraton. Milyen egyszerű ezt így kimondani, és felfogni. Tenni viszont sokkal, de sokkal nehezebb. Vagy mégsem?! Nehéz eldönteni. Én is átestem ezen, akkor úgy gondoltam nehéz lesz ebből kievickélni, de csak is azért mert nem akartam igazán. Inkább panaszkodtam és vártam a hamis, és a nagyon idézőjeles megértő pillantásokat, hogy az én problémám mindenkié felett áll. És lassan el is hittem. Ha nem vagyunk hajlandóak ezt kezelni, ezen változtatni, akkor ne csodálkozzunk, hogy a kártyavár összedől. Nem hogy a kártyavár, mi magunk is.